Internasjonal markedsføring er tidkrevende og kostbart. NorwayExports.no øker din sannsynlighet for vekst i nye og eksisterende markeder

 


Som medlem av den norske handelsportalen NorwayExports.no blir din bedrift internasjonalt profilert gjennom en rekke kanaler. Du oppnår økt internasjonal synlighet, tilgjengelighet og tilstedeværelse. NorwayExports.no er den eneste kanalen som samler norsk eksportnæring på ett sted. 

 

Produktark


NorwayExports.no er Norges største oversikt over eksportbedrifter. Portalen samler norsk eksportmarkedsføring på ett sted og brukes primært av utenlandske bedrifter som leter etter norske leverandører.

  • Grunnlagt av Norges eksportråd i 1996
  • Tilstede på de største sektormessene i verden
  • 200.000 besøkende fra over 200 land i året
Klikk på linkene under for å se hvordan du lettere kan bli funnet av internasjonale kunder.

 

Norway-Exports

 

Se produktarket her


Formidling av salgsutløsende leads til norske eksportører 

Trade Board legger utenlandske bedrifter inn handelsforespørsler som videresendes til norske bedrifter. For å øke antall forespørsler er Norway Exports tilstede på internasjonale messer, konferanser og seminarer hvor potensiele kunder av norske bedrifter deltar. I tillegg er Norway Exports meget godt optimalisert på søkemotorer samt omfattende lenking fra bedrifter, organisasjoner og Norske Ambassader.
 

Gratis registrering for eksportbedrifter

Norway Exports skal til en hver tid være den komplette oversikten over norske eksportører. Dersom din bedrift ikke allerede er registrert på Norway Exports kan det gjøres ved å sende organisasjonsnummer til info@norwayexports.no. Dette medfører ingen kostnader eller forpliktelser.


Som medlem blir du lettere funnet og bedre profilert

Portalen er finansiert av norske eksportører / medlemsbedrifter, og bidrar til en samlet internasjonal markedsføring av norske eksportbedrifter. Som betalende medlem av Norway Exports får du en rekke fordeler. I korte trekk betyr det at du blir lettere funnet i søk, får vist mer informasjon og mottar internasjonale forespørsler. 

 


    

Enkel endring av firmaprofil 

 Medlemmer kan logge inn fra hovedsiden med sitt unike brukernavn og passord. Du kan selv gjøre endringer på dine opplysninger og oppdatere industrikoder. Generell bedriftsinformasjon blir automatisk oppdatert iht. Brønnøysundregistrene. Følgende informasjon kan oppdateres:

Nortrade Company Information

 • General company description

 • Business sectors, product groups & products and services
 • Industry codes (CPV)
 • Profile page with pictures and text
 • Direct link to contact person
 • News & press releases
 • Career vacancies
 • Videos
 • Trade marks
 • Export markets

 


Hvor mye er det verdt å få forespørsler rett i inn-boksen?
På bedriftsprofilen er det en "Submit request" knapp som sender forespørsler rett til bedriftens kontaktperson. For å unngå spam er ikke Epost-adresse synlig. Når det legges inn "requests" på Trade Board sendes disse ut til medlemsbedrifter som leverer de produktene og tjenestene som etterspørres. Det er derfor viktig å oppdatere sine produkter og tjenester i portalen. 


Legg ut pressemeldinger og nyheter på NorwayExports.no
Pressemeldinger og nyheter kan legges ut på NorwayExports.no. Redaksjonen kvalitetssikrer og puliserer nyheten som vil ligge tilgjengelig på forsiden av portalen, i nyhetssøk, på sektorside og på bedriftsprofilen.


Legg ut stillingsannonser som retter seg inn mot høykvalifisert internasjonal arbeidskraft

Som medlem av NorwayExports.no kan du legge ut stillingsannonser som både vil ligge ”Career” området i portalen og på bedriftens profilside.